lunes, 2 de enero de 2017

TRES FETS OCORREGUTS A PATERNA.






 TRES NOTÍCIES DE FINALS SEGLE XIX 

 PRINCIPIS DEL SEGLE XX, SOBRE FETS 

 OCORREGUTS A PATERNA.







5 DE JUNY 1889,

A TIRS, EN UNA TAVERNA DE PATERNA.

Diari La Fidelitat Castellana.

En un establiment de begudes del poble de Paterna (València) , qüestionaven dos subjectes, i el taverner Pablo Fabado, jove molt volgut en la localitat, els invite a anar-se, la qual cosa van fer aquells, però disparant-li abans, un tir que li va deixar cadàver en l'acte.





4 DE JULIO 1909

LLADRES DE CAMINS.

Diari Les Provincies.




La Guàrdia Civil d'este lloc va detindre ahir a dos subjectes, dits Corneta i Gilet, respectivament, els quals capitanejaven una quadrilla de lladres que venía efectuant nombrosos, robatoris en els afores de la ciutat, i especialment en el poble de Benimámet i les seues proximitats .








Dites subjectes van ser presentats pel Benemèrit ant el jutjat de guàrdia, on van prestar declaració, sent després tancats en la presó, convictes i confessos dels mencionats robatoris.

Es fan treballs per a descobrir el parador dels altres sequaços.





4 DE JULIO DE 1924

ROBO DE JAQUETA.

Diari Les Provincies.





 Va desfilar després davant de la mateixa secció Juan Antonio Rodríguez, per a respondre d'un delicte de furt. Pareix que el processat, que era carreter i treballava a casa del veí de Paterna, Vicente Alonso, aprofitant un descuit d'este li quito el jupetí, que contenia en un de les butxaques determinada quantitat en metàl·lic. Ahir en l'acte del juí, informe en defensa del processat El senyor Antonio Guastavino.





No hay comentarios:

Publicar un comentario